Adidas Yeezy továbbra is actually

WHY DOES THIS COMIC SUCK
Post Reply
Damsgftr
Posts: 3
Joined: Tue Apr 06, 2021 3:53 am

Adidas Yeezy továbbra is actually

Post by Damsgftr »

Az adidas soha nem zárkózott el attól a lehetőségtől, hogy a kollaboránsokkal együtt szerte a világon együttműködhessen egy klasszikus sziluettjének új pörgése érdekében. A közelmúlt emlékei szerint a német sportruházat gyártója ezt példázta a LEGO-val, a Disney-vel és a Pradával, és április 20. (4/20) előtt felveszi a South Park-ot a névsorba. Az eredmény?: A Campus 80-as évekbeli „Towelie”. Gyors pillantás the készülő pár profiljaira inkább ugyanezt sugallja az Mba Originals-tól, de alaposabban megvizsgálva más is kiderül. Bár a felsőrész frottír anyaga kétségtelenül felhúzza a szemöldökét, tartós felépítést biztosít, adidas noi cipo olcsón amely a modell sajátos velúrjára emlékeztet. Ennek ellenére kékes-lila szálai a nyelv tetején található két szemgrafikával párhuzamosan működnek, hogy felfedjék the javaslat inspirációját: Towelie.

The folyamatos kritika ellenére az Adidas Yeezy továbbra is actually mozgatja a terméket. Néhány legújabb javaslat (pl. Yeezy BOOST 380 „Covellite”) nem azonnal fogyott el, mint a múlt párjai, hun mások, mint a Yeezy Foam Runner „MXT Celestial satellite Grey”, nem csak azonnal elfogyottak, de majdnem 300% -ot kapnak kiskereskedelmi ár az utólagos piacon. Míg sorsa még nem alakult ki, a Yeezy 400 Slides hamarosan segítséget nyújt Kanye Westnek abban, hogy az adidas által támogatott lenyomat cipőjét mindenki eljuttassa hozzájuk. 2019 augusztusában, the Forbes történetének részeként, adidas férfi cipo outlet the lecsupaszított, Yeezy 450-re alapozott cipőt nemrég mutatta become az Instagramon Kim Kardashian West.

A Disney és az adidas nem idegen egymástól. A korábbi együttműködések kiemelték a Pixar és a Star Wars univerzum tagjait, de a legújabb kapszula a Marvel világára irányítja figyelmét. Noha nem hoz létre új karaktert, a ZX 2K INCREASE készülő triója bólint the Stark Industries felé. The Tyler „Ninja” Blevins törekvéseivel a Három Csíkkal párhuzamosan az újonnan felszínre lépő párok a keveset és figyelemfelkeltő hangok egészséges keverékét élvezik. A fekete, the szürke és a fehér alap megalapozza a megfelelő narancssárga, neonzöld és élénk kék kontrasztot. adidas cipo magyarország Az 1980-as évek ZX-vonalának ihletésű contemporary javaslat elveti a merész vörös és csillogó arany árnyalatokat, amelyekről Tony Stabil Ironman-pere tájékoztatott, a fent említett keverékek javára, amelyeket esetleg a Howard Stabil által alapított vállalat számos figyelemreméltó dizájnja ihletett.

Amíg a világ arra vár, hogy megnézze, mit tartogat Kanye West Yeezyje Derrick Rose-nak, az Adidas újból meglátogatta a dél-kaliforniai ihletésű „Boardwalk” színteret a legújabb D Rose 11-hez. Olyan modelleken látták, mint the D Rose 4 és a D Rose ten. A „Prism Mint and Red Zest / Technology Beige” színpaletta Rose szezonon kívüli otthonába biccent az USA és Mexikó határának közelében. A chicagói bennszülött legújabb aláírási cipőjének aumento stílusaihoz hasonlóan a készülő pár a New York Knick jelenlegi személyes történetében gyökerezik. Az adiZero textil felsőrész párosul a LIGHTSTRIKE középtalpakkal a támogató, érzékeny és könnyű javaslat érdekében. Bár a tornacipő nagy része a fent említett „Prism Mint” hangnemben van felöltözve (ahogyan ez a korábbi opciók esetében is történt), a kontraszt az oldalsó 3 csíkok, a nyelv, adidas magyarország online a gallér, a sarok és a láb alatti párnázás révén jut become a keverékbe.

Post Reply